Cum te ajuta makara.ro sa iti gestionezi santierul?


16/04/2024 Cum te ajuta makara.ro sa iti gestionezi santierul?
Organizarea unui șantier poate să dea foarte multe bătăi de cap mai ales atunci când vine vorba despre aprovizionarea cu materiale de construcții. În România este o adevărată nebunie când trebuie să mergi pe la depozite să vezi cine are cele mai bune prețuri, întrucât acestea diferă enorm de la un comerciant la altul. Spre exemplu, în București este posibil să pleci dimineață ca sa studiezi  prețurile și să termini de vizitat depozitele de materiale de construcții după orele 20, întrucât sunt multe la număr și îndepărtate unul de celălalt, marea lor majoritate fiind amplasate în zonele de periferie ale fiecărui sector în parte.
Cum te ajută makara.ro să organizezi mai bine un șantier
Din fericire, pe piața materialelor de construcții din România a apărut Makara.ro, un broker de materiale de construcții care te poate ajuta să ajungi în cel mai scurt timp posibil la cele mai bune prețuri pentru materialele de construcții care te interesează în mod direct. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să completezi un necesar de materiale și să-l trimiți spre personalul portalului. Vei primi de la noi în cel mai scurt timp minim 3 oferte competitive de la furnizori de încredere aflați în apropierea ta. Astfel, tu nu trebuie să mai pierzi timpul pe drumuri, nu trebuie să mai consumi combustibil pendulând între depozite.
Deocamdată, Makara.ro funcționează doar în București, dar pe viitor va fi disponibil și în alte orașe.
Makara.ro îți poate face rost de cele mai bune prețuri din zona ta pentru următoarele materiale de construcții: zidărie, mortar, ciment, lianți, oțel beton și accesorii, plasă sudată, panouri gard, sârmă și cuie, țevi și profile, termoizolații și nu în ultimul rând betoane. Observăm o gamă super variată de materiale de construcții și chiar dacă vei pierde jumătate de oră să zicem să faci necesarul de materiale și să-l trimiți către portal, nu se compară cu o întreagă zi pierdută căutând cele mai bune prețuri pentru materialele de care ai nevoie pentru șantier. Este o operațiune mult mai comodă.
În plus, noi, cei de la Makara.ro putem să te ajutam și cu sfaturi, cu consultanță personalizată astfel încât să alegi întotdeauna cele mai bune oferte pentru nevoile tale. Nimic nu este mai frustrant să ai un șantier în organizare, mai ales în regie proprie și să te trezești că ai comandat materiale de construcții care nu sunt folositoare la lucrarea respectivă. Urmează apoi chinurile iadului cu retururile, apoi alte comenzi și tot așa. Este bine să te sfătuiești cu cineva asupra ce urmează să cumperi și în cadrul Makara.ro – primul marketplace de materiale de construcții din România, vei primi mereu ajutor în cazul în care ai nevoie.
Un aspect foarte important legat de Makara.ro, constă în furnizorii cu care lucrează. Vei putea gasi review-uri lasate de clientii makara.ro, referitor la colaborarea cu distribuitorii de materiale de constructii din zona ta. Daca ai o urgenta, noi te vom ajuta sa obtii o livrare a materialelor de constructii, in cel mai scurt timp. Makara.ro garantează seriozitatea. Siguranța unui proiect dus cu brio la bun sfârșit se bazează pe seriozitatea celor cu care colaborezi atunci când ai un șantier în administrare, pornind de la furnizorii de materiale de construcții și terminând cu meseriașii care vin zi de zi la muncă.

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙