Mortar, ciment, lianti
Mortarul este un produs indispensabil in realizarea constructiilor. El este utilizat preponderent la zidarie, fiind folosit ca un element de lagatura intre caramizi sau intre alte materiale de constructie solide. Mortarul mai este utilizat la tencuit sau asfaltat.

Acesta reprezinta un amaestec omogen in compozitia caruia intra apa, nisip si un liant cum ar fi cimentul, varul sau ipsosul. Dupa ce este bine omogenizat, mortarul se transforma intr-o pasta usor de manevrat si care se intareste in scurt timp. Procentele de apa, nisip si liant din compozitia mortarului difera in functie de utiizarea lui. De asemenea, in functie de liantul folosit in compozitie, se disting mai multe feluri de mortar: mortar pe baza de var, mortar de ciment simplu sau mortar pe baza de ipsos. De asemena, pentru o mai buna rezistenta la incarcaturile mecanice, vibratii sau alti factori de expunere, mortarele pot fi armate cu fire subtiri de polimeri sau cu ace metalice.

Daca ai nevoie de mortar pentru legarea caramizior, pentru acoperirea unor suprafete, pentru fixarea unor suporti de zidarie sau pentru alte lucrari mai mici cum ar fi astuparea crapaturilor, gaurilor sau fisurilor aparute pe pereti, trimite acum o solicitarea. Vei primi in cel mai scurt timp oferte de la distribuitorii, producatorii si furnizorii de materiale de constructii din zona ta.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙