Blocuri BCA pentru Zidarie

Producator

Dimensiuni [mm]

218 Rezultate

BCA-ul pentru zidarie a inceput sa fie folosit in constructii acum aproape o suta de ani cand a fost inventat de catre un arthitect suedez care a amestecat pentru prima data nisipul, apa, varul si cimentul alaturi de o cantitate de pulbere de aluminiu. Pulberea de aluminiu a avut ca rezultat expansiunea volumului, tocmai de aceea materialul contine o cantitate mare de aer.

BCA-ul are o durata de executie mai mica fata de alte materiale de constructie datorita faptului ca nu cantareste mult din punct de vedere al greutatii, iar constructiile din BCA pot fi daramate usor. BCA-ul pentru zidarie se recomanda in constructii exterioare, cat si in cele interioare atunci cand e nevoie de delimitarea anumitor spatii. De asemenea, acesta se bucura de o durabilitate ridicata, fiind rezistent impotriva mucegaiului, dar si impotriva focului si a umezelei.

Blocurile de BCA reprezinta o solutie practica si eficienta pentru realizarea unei constructii solide. BCA-ul este un material rezistent, cu proprietati bune de termoizolare si cu o greutate mai redusa, fiind usor de manevrat. Pregateste-ti necesarul de BCA si primesti cel putin 3 oferte de la producatorii, distribuitorii si depozitele de materiale de constructii din zona ta!
 
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙