Otel beton si accesorii
Hidroizolatia subsolului este, fara indoiala, o sarcina cruciala care necesita atentie la detalii pentru a mentine subsolul uscat, departe de inflitratiile de apa care sunt capabile sa provoace riscuri pentru sanatate si daune proprietatilor la subsol. Membrama Cramponata este esentiala pentru hidroizolarea subsolului. Criteriul principal dupa care se realizeaza orice metoda de impermeabilizare include capacitatea de a asigura o izolatie adecvata impotriva tuturor formelor de infiltratii si umiditate. Membrana cramponata de impermeabilizare a fundatiei este o foaie subtire de material prin care nu trece apa si se aplica pe peretii fundatiei. 

Hidroizolarea eficienta a subsolului necesita utilizarea unei membrane cramponate care este asezata pe suprafata fundatiei sau a subsolului. Poate fi asezata sub placile de finisare sau deasuprea placii structurale pentru a preveni patrunderea apei in placa. 

Membranele de hidroizolatie sunt de obicei compuse din straturi subtiri de material etans cu o grosime de aproximativ 2-4 mm. Este esential ca membrana cramponata sa fie flexibila, elastica, durabila si rezistenta la rupere, pentru a asigura intinderea in cazul aparitiei fisurilor in fundatie.

Pe makara.ro gasesti o gama variata de membrane cramponate pentru fundatii de la cei mai buni producatori. Cere oferta Makara si incepe sa lucrezi la proiectul tau.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙