Otel beton si accesorii

In domeniul constructiilor, Otelul Beton este utilizat de peste un secol. El este un material compozit din otel, de froma lunga, care permite realizare elementelor de armatura in diferite forme: profile flexibile, asa numitele bare de armare; profile rigide (grinzi in L sau otel cornier); cadre sudate, dar si plase sudate. 
 

Armatura este realizata din mai multe bare metalice din otel care sunt folosite pentru armarea betonului, rezultand un element sau o structura din beton armat, rezistenta. Mai exact, armatura are rolul de a prelua eforturile de intindere, cele de comprimare sau cele de taiere. Plasele sudate sunt folosite pentru armarea suprafetelor mari, plane sau crube. Acestea sunt realizate din bare de otel dispuse pe doua directii perpendiculare. De obicei in realizarea plaselor sudate este utilizat otel beton B500 datorita proprietatilor materialelor care sunt superioare in comparatie cu cele vechi.   
 

Pe makara.ro poti alege dintr-o gama variata de otel beton pentru constructii, de diferite lungimi si diametre, comercializat fie sub forma de colaci, fie de tip bara. Daca ai nevoie de otel beton potrivit proiectului tau de constructii, trimite o solicitare si vei primi oferte de la diversi producatori si distribuitori de materiale de constructii din zona ta. 

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙