cuie

Sarma pentru constructii - Cuie Constructii

97 Rezultate
Sarma moale neagra

Cauti sarma sau cuie de care ai nevoie in constructii sau in diverse aplicatii din gospodarie? Iti punem la dispozitie o oferta larga de produse precum sarma moale neagra, sarma moale zincata sau sarma ghimpata, de la o varietate de producatori, distribuitori si depozite. Sarma este realizata din otel maleabil, pentru a fi usor de folosit fie pentru diverse impletiuri, fie pentru imprejmuiri ale unor suprafete.

Sarma moale este pricipalul element pentru realizarea plaselor impletite si a sarmei ghimpate, iar sarma ghimpata se foloseste pentru imprejumirea terenurilor sau ca o extensie suplimentara a panourilor de gard.

Cuiele se folosesc in constructii pentru a fixa anumite materiale. In functie de domeniul de folosinta acestea de impart in cuie pentru fixari obsinuite si cuie speciale. In comparatie cu cuiele utilizate pentru lemn, cuiele pentru beton au un calibru mult mai mare. Acestea pot fi folosite la montarea grinzilor sau panourilor. Cuiele se introduc in materiale fie prin baterea cu un ciocan sau cau ajutorul unui capsator electric. Pentru a fi introduse corect acestea trebuie sa fie tinute intr-un unghi de 90 de grade pana intra complet in suprafata dorita. 

Indiferent ca ai nevoie de cuie pentru constructii, pentru tabla, pentru zidarie, cuie rasucite pentru fixari in lemn, cuie ancora, sita sau scoabe, pe makara.ro gasesti exact ce ai nevoie.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙