Buiandrugi Pentru Zidarie

77 Rezultate

Buiandrugul este un element de constructie folosit in realizarea lucrarilor de zidarie si chiar daca este un material auxiliar, acesta este esential in structura peretilor cu deschideri. El este asezat deasupra unei usi sau deasupra unei ferestre pentru a sustine materialele care vor fi adaugate deasupra acestora.

Buiandrugii sustin greutati mari, dar in acelasi timp ajuta la plasarea usilor si ferestrelor atat in interior, cat si in exterior. Un alt lucru important atunci cand vine vorba de buiandrgi pentru zidarie este ca acestia nu se taie, in schimb au mai multe dimensiuni ca sa se plieze perfect pentru orice constructie.

Daca iti doresti sa ridici o constructie solida, pe site-ul nostru gasesti buiandrugi pentru zidarie de la producatori renumiti precum Cemacon sau Wienerberger si multi altii. Completeaza-ti necesarul tau de materiale si trimite o solicitare pentru a primi oferte de la distribuitorii, producatorii si depozitele de materiale de constructii din zona ta! Tu alegi oferta care ti se potriveste.
 
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙