Otel beton si accesorii
Otelul beton este utilizat si in crearea de etrieri din otel beton pentru constructii. Orice cladire este proiectata pentru a avea un anumit grad de rezistenta si asupra factorilor externi (actiuni ale vantului, ale zapezii sau ale seismelor) care pot afecta constructia. In realizarea unei constructii, un element foarte important sunt etrierii din otel beton care influenteaza calitatea si rezistenta unei cladiri la seism. Un etrieri este o bucla inchisa a barei de armare, care are scopul de a tine si a fixa armatura principala care formeaza un element din beton armat.

In urma analizelor realizate asupra unor cladiri care au fost afectate de cutremur s-a confirmat importanta pe care au avut-o etrierii din grinzi si stalpi. In crearea unui element din beton armat, etrierii trebuie sa fie dimensionati si amplasati corespunzator, in caz contrar exista riscul ca elementul sa cedeze. Distanta dintre etrierii din beton dispusi de-a lungul unei grinzi trebuie specificata de catre proiectant. Datorita etrierilor elementele din beton pot suferii deformatii mari, fara ca acestea sa cedeze. Etrierii pot fi realizati manual sau de catre masinariile automate.

Pe makara.ro gasesti etrieri pentru constructii de diferite dimensiuni si grosimi care sunt utilizati in diferite proiect din domeniul constructiilor. Alege etrierii potriviti pentru proiectul tau si descopera oferta de la ce mai buni distribuitori de matriale de constructii din zona ta.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙