Despre noi

MAKARA.RO este primul marketplace de materiale de constructii, din Romania.

Platforma makara.ro este singura de acest fel si are ca obiectiv sa aduca in acelasi loc cumparatorii si furnizorii de materiale de constructii, respectiv statiile de betoane.
Avand o experienta de peste 10 ani, in domeniul materialelor de constructii, am identificat nevoia de a digitaliza si simplifica procesul de achizitie si vanzare a materialelor de constructii. De asemenea, am creat zone de informare, bazate pe recenziile primite de la clientii, care au trecut deja prin experienta achizitionarii si  constructiei unei case.


Ce ne face unici?

Cumparatorii si cei care vor utiliza platforma makara.ro, vor experimenta un nou mod in care poti face achizitiile de materiale de constructii.  Transmiterea necesarului online, vizualizarea produselor si a recenziile primite, alegerea celui mai bun distribuitor din piata lor in baza recenziilor primite de la alti clienti, cu care au colaborat anterior, face ca platforma makara.ro sa fie unica si inovatoarea in acest domeniu.

Estimam ca utilizatorii platformei, vor economisi cel putin 80% din timpul alocat achizitiei materialelor de constructii.
Folosind avantajul oferit de platforma, de a utiliza instrumentele digitale de ofertare, pentru furnizorii de materiale de constructii si statiile de betoane, va insemna accesul la o noua piata digitala si oportunitatea de a interactiona cu clienti noi. Vizibilitatea depozitelor de materiale de constructii si a statiilor de betoane va creste acum, la nivel national.

Am creat o solutie inovatoarea si utila. Cumparatorii si furnizorii isi pot gestiona acum toata activitatea intro singura platforma digitala.
Fie ca achizitionezi caramida sau bca, otel beton sau plasa sudata, vata bazaltica sau polistiren, gips carton sau osb, betoane, noi iti vom oferi cel putin 3 oferte la solicitarea ta.
Suntem primul marketplace de materiale de constructii din Romania.

Economisesti timp si bani.

Te poti ocupa de lucrurile cu adevarat importante, iar noi vom face toata treaba pentru tine! 
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙