4 motive să comanzi materiale de construcții prin makara.ro


20/03/2024 4 motive să comanzi materiale de construcții prin makara.ro
Șantierele în România au o caracteristică interesantă și oarecum unică în Europa: încep și nu se mai termină. Este foarte dificil să construiești în România chiar și un simplu garaj, nu aducem în discuție o casă ori un bloc de locuințe chiar.
Probleme sunt la tot pasul, începând cu actele, cu meseriașii care vin la muncă doar atunci când au chef sau nevoie de bani, și terminând cu materialele de construcții care după ce că au prețuri astronomice, nici nu le găsești atunci când îți trebuie. Din fericire, cu ajutorul tehnologiei moderne, au apărut portaluri precum Makara.ro care-ți pot face viața mult mai ușoară în momentul în care ai de-a face cu un șantier. Există de fapt 4 motive să folosești acest portal dacă treci printr-un șantier și ai nevoie de materiale de construcții.
4 motive să comanzi materiale de construcții prin makara.ro
  1. Reușești să salvezi foarte mult timp. În momentul în care trebuie să te ocupi de un șantier și ai de-a face cu materiale de construcții, o să observi faptul că depozitele practică prețuri destul de diferite. Este foarte posibil ca un depozit să aibă un preț foarte mare pentru plasa sudată de exemplu, în timp ce alt depozit să aibă o ofertă foarte bună pentru acest produs. Makara.ro este primul marketplace pentru materiale de construcții care vine în ajutorul celor care desfășoară șantiere în România. Ca să ajungi la cele mai bune prețuri din zona ta tot ce trebuie să faci este să intri pe makara.ro și să faci un necesar de materiale. Trimiți necesarul spre portal, apoi vei primi o ofertă cu cele mai bune prețuri pentru materialele de construcții dorite de tine, de la depozitele din zona ta. Salvezi astfel foarte mult timp, întrucât nu mai este necesar să pierzi vremea pe la aceste depozite în căutarea celor mai bune oferte pentru materialele de construcții de care ai nevoie.
  2. Reușești să salvezi foarte mulți bani. În momentul în care ai trimis un necesar de materiale spre makara.ro, ți se va trimite o ofertă cu cele mai bune prețuri. Astfel, ai acces deja la materiale de construcții cu ajutorul cărora vei face economie, vei primi o ofertă care te va ajuta să salvezi destul de mulți bani.
  3. Portalul nu are adaos comercial. Cel mai interesant aspect este faptul că makara.ro nu percepe adaos comercial. Exista insa o taxa pentru managementul acestei operatiuni, pe care o veti regasi in Termeni si Conditii. Prețurile pe care le primești în ofertă sunt fix prețurile oferite de depozitele de materiale de construcții din zona ta. Este un aspect destul de important în contextul în care oricum un șantier în România este capabil să te ducă la sapă de lemn destul de rapid. Totul costă enorm în ziua de azi, pornind de la materialele de construcții și terminând cu manopera meseriașilor care vin la muncă pe șantier.
  4. Există foarte multă diversitate. Pe Makara.ro ai acces la cele mai bune prețuri pentru următoarele materiale de construcții din zona ta: zidărie, mortar și ciment, oțel beton, plasă sudată, panouri gard, sârmă și cuie, țevi și profile, termoizolații și bineînțeles, betoane de toate tipurile. Și partea cea mai interesantă se leagă de sistemul de rating implementat pe platformă, cu ajutorul căruia poți să-ți dai seama care furnizor de materiale de construcții este serios și care ar fi de evitat. Așadar, folosind acest portal reușești să ai acces atât la cele mai bune prețuri din zona ta pentru materialele de construcții necesare, dar și la cei mai serioși furnizori cu care poți colabora la nivel regional.


Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙